Русенка застава начело на шоколадовия бизнес на "Нестле"

6
Даниела Йорданова поема поста бизнес мениджър за Югоизточна Европа
Даниела Йорданова поема поста бизнес мениджър за Югоизточна Европа

Даниела Йорданова поема поста бизнес мениджър за Югоизточна Европа

От 1 септември тази година Даниела Йорданова поема поста бизнес мениджър "Шоколадови изделия" Югоизточен пазар на "Нестле", съобщиха от компанията.

Този район включва България, Румъния, Сърбия, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Северна Македония, Косово. Даниела Йорданова става член на управляващия борд за пазар Южна и Източна Европа.

За "Нестле България" шоколадовите изделия имат особен сантимент, поради историческата изходна точка като бизнес организация още от стъпването на компанията на пазара у нас чрез закупуването през 1994 г. на най-големия производител на шоколадови и захарни изделия в страната "ШЗИ София".

Даниела Йорданова започва кариерата си в "Нестле България" преди повече от 10 години. Възпитаник на Математическа гимназия - Русе, тя завършва висше образование в Икономически университет – Варна и притежава диплома от Chartered Institute of Marketing, както и Ехесutivе МВА от Cotrugli Business School.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ...
    За мен не е проблем, някой да е голям и да прави много пари, защото добре си управлява бизнеса. Друг е въпросът, когато тези пари се използват за си позволяваш неща, които за останалите са забранени, неморални, неетични че и направо престъпни. За съжаление не се става богат от добро сърце. Но аз съм наивен и се надявам, може да има и изключения.
  • -6
    2
    До 1
    Хващай се на работа и стига си халюцинирал в интернет!
  • 11
    1
    Да го духат!
    Обявил съм бойкот на тия 10 компании, контролиращи всичко, което купуваме: https://www.economic.bg/bg/a/view/tezi-10-kompanii-kontrolirat-vsichko-koeto-kupuvame-71871
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари