Русенка ще представи България на Мисис Европа 2015

0
Днес тя лети за остров Тенерифе
Днес тя лети за остров Тенерифе Снимка: blife.bg

Русенката Пламена Червенкова ще представи България на конкурса Мисис Европа 2015. Днес тя лети за остров Тенерифе където ще се включи в надпреварата за престижната титла.

Красавицата от дунавския град ще се състезава с 20 представителки на различни държави от Европа. Заедно с нея заминава и носителката на титлите Мисис България Глоуб 2007 и вице Мисис Вселена – България 2008 - Марияна Маринова, която е поканена от организаторите за жури на конкурса.

Сред причините да се бори за титлата Мисис България, за Пламена Червенкова е и благотворителният характер на надпреварата, тъй като самата тя отделя за благотворителни каузи голяма част от времето си. Само преди дни русенската красавица се включи в акцията за набиране на средсва за Петър Петров от Русе, който се нуждае от трансплантация на стволови клетки.

Пламена Червенкова е родена в дунавския град, живее и работи в него. Омъжена е, има една дъщеря. Води здравословен начин на живот и винаги е във форма. Обича да ходи на йога и фитнес, както и да поддържа външния си вид с различни процедури.

Мисис България ще ни представи пред Европа с народна носия предоставена й от Фолклорен танцов театър „Найден Киров“.

За специалния стайлинг на красавицата пък се е погрижила Моника Господинова от MGrieL, която е изработила тоалетите й за коктейлната и официалната вечер, а деловата й визия ще е дело на Mодно ателие YOKKO-Русе. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари