Русенка се възмути от лошото състояние на спирката до Пантеона

4

Материалите, от които спирката е направена, вече са силно напукани, има счупени стъкла и дупки

Така описва състоянието на спирката до Пантеона Атанаска Георгиева. С писмо, изпратено до редакцията на Dunavmost, тя изказва възмущението, че спирката на градския транспорт на ключово място в града, не се поддържа. Спирката на Пантеона на бул. Цар Освободител по посока Болницата и кв. "Възраждане" е в окаяно състояние, пише русенката и апелира общината да вземе мерки.

Според нея това съоръжение е проектирано и направено по изключително неудобен и странен начин и от некачествени материали.

"А по-предишните спирки си бяха много по-удобни и не всички от тях имаха нужда от ремонти или цялостна подмяна, още по-малко с тези стъклени панели за стени и тавани, където през лятото е много горещо като в сауна, а зимата пък е много студено и освен това стъклото е много нетраен и чуплив материал. Просто се чудя кой е решил да слага нещо подобно на автобусна спирка?!" , пита г-жа Георгиева.

Ако това е лицето на града ни, не знам какво да кажа, не крие възмущението си тя.

Читателката ни сигнализира и за друг проблем, който се отнася до разположението на спирките.

"При подмяната на спирките стана така, че много от тях бяха незнайно защо преместени с по 50 - 100 метра встрани от предишното си местоположение. Примери в това отношение има много и не е само тази спирка на Пантеона". Според Георгиева това затруднява пешеходците и удължава маршрута им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    10
    Защо Пламен Стоилов
    Защо Пламен Стоилов бившият кмет допусна да бъде съборена законна спирка,масивно строителство и копие на бившата "Стъклена Будка".Беше с добър външен вид,събираше под стряхата много чакащи в дъжд,сняг,студ и даваше сянка в знойно време до църквата "св.Архангел Михаил" срещу ДАИ на бул.Липник.Защо бе Пламене,защо бе Стоилов? Обясни какво ти бръкна спирката че нацвакахте Пеевски Сергии? Защо позволи да заличат и кея и конският плаж? Да секат дървета наред в Екологично чистият ни град Русе? Кажи бе дребосък?
  • 1
    9
    Бай Чеч
    Пеню си е направил сметката на ваш гръб, но няма да откажи 2ри мандат. Всеки ден конкурси и държавни поръчки, тролеи автобуси, джипове, електрички а скоро и конкурс за служебни кондоми ще има ;)
  • 11
    8
    Инж Томов
    Тук коментиращите се обиждат на герберасти и комунисти, но истината е, че и едните, и другите, са пълни отрепки. По времето на Стилов имаше ремонт на ремонта по три пъти на един и същи участък- напр. на тротоарите до Икономическия техникум, а и на много други места. При Милков сме свидетели на пълен хаос и крещяща некомпетентност. В Община Русе е пълно със странни назначения, но и много такива от предо, които си клатят краката по цял ден и нищо не вършат. Като цяло Русе никога не е имало по-лошо кмет от този и по-неказърно управление от това в момента! Но това не значи да върнем гербаджиите отново на власт, щото и при тях беше зле.
  • 7
    7
    Гражданин
    Обяснението е много просто.Спирките бяха преместени до "Лафките" на Делян Пеевски.От 10 пасажери,5 да купят нещо все е от полза.А защо и докато чакаш вечно закъсняващия автобус,да не изтриеш и няколко билетчета.Може да ти проработи късмета.Впрочем на Русе му проработи - какъв кмет!
  • 13
    6
    до 2
    Ако си мислиш, че Пеню не е гербераст, жестоко се лъжеш. Виж само с чии пари беше финансирана предизборната му кампания и какви фирми продължават да смучат пари от ремонтите, които се въртят сега!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари