Жена пропадна в шахта в Русе

1
Решетката е счупена и целият ми крак до коляното пропадна в шахтата, разказа пострадалата
Решетката е счупена и целият ми крак до коляното пропадна в шахтата, разказа пострадалата Снимка: Фейсбук

Решетката е счупена и целият ми крак до коляното пропадна в шахтата, разказа пострадалата

"Снощи около седем часа вечерта вървейки с приятеля ми и детето ми на ръце пропаднах в една от шахтите пред училище „Отец Пайсии."

За това сигнализира русенка.

"Решетката е счупена и целият ми крак до коляното пропадна в шахтата. Ние сме добре, но утре може някое дете, възрастен или които и да е да пропадне също. Не стига че целия град е разкопан, ами и малкото неразкопани улици са явно опасни! Факта че бях с дълги панталони ме спаси от това да си раздера целия крак!", разказа пострадалата жена.

Тя допълва, че много хора са се събрали и са попитали как е, а тя не е успяла да им благодари поради "тоталния стрес". "Благодаря сърдечно, че дойдоха и попитаха как сме и предложиха помощта си!

Внимавайте като минавате от там само това мога да кажа!", призова г-жа Йовчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Инженер
    Решетката е счупена вероятно защото не е заварена. Навсякъде където има МЕТАЛНИ решетки по улиците от всякакъв вид са заварени, защото нашите "братовчеди" ще ги отнесат като куцо пиле. Ако се правят от по дебел профил вероятно ще ги изкъртят със все бетон наоколо. Така че сърдете се на "братовчедите" . Решението е - бетонни решетки както са на всички шахти , само че има проблем после при почистване на отводнителните канали.
  • 10
    2
    посестрима
    Това се случи и с внучката ми миналата година, когато детето беше едва на 2 години и половина и не мога да ви опиша какъв шок беше за детето и за роднините му. Можеше цялото да влезе в тази шахта. А иначе ОП "Комунални дейности" ще отчетат в седмичния си отчет колко много работа са свършили. А защо аджеба не си правят ежедневни проверки и да си отстраняват нередностите, а не когато се случи злополука.
  • 3
    1
    Dimitrov
    Светкавичната реакция от страна на Община Русе. Изпратен бе екип на ОП "Комунални дейности", които извършиха нужните ремонтни дейности.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари