Русенка отмъкна златен ланец от жилище, в което гостувала

3
Жената опитала да заложи златото в заложна къща в близост до дома си
Жената опитала да заложи златото в заложна къща в близост до дома си

Жената опитала да заложи златото в заложна къща в близост до дома си

Бързо производство е образувано срещу 37-годишна жена за кражба. За извършеното от нея престъпление е сигнализирано във Второ РУ на 16 март т.г. Потърпевшият мъж е заявил в полицията, че жената е гостувала в жилището му в Русе и след като тя си е тръгнала той е установил липсата на златен ланец с тегло около 105 гр. Служители на Второ РУ са издирили жената и тя доброволно им е предала вещта, станала предмет на посегателство. В хода на изясняване на случая полицаите са установили още, че тя е направила опит да заложи златния ланец в заложна къща в близост до дома си.

Случаят е документиран като е образувано бързо производство по описа на Второ РУ, за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари