Русенец вървя пеша 6 км, за да отиде на работа

20
Няма транспорт, на какво прилича това, 21 век, възмущава се Димитър Ганев
Няма транспорт, на какво прилича това, 21 век, възмущава се Димитър Ганев Видео: Русе Медиа

Усложнена е зимната обстановка в Русенско.

Заради преспи над 1,5 метра и закъсали камиони се наложи временно затварянето на пътищата към Разград и Бяла. Силният вятър, който бе с пориви над 70 км в час, образува навявания и затрудни снегопочистващата техника.

Най-тежка бе ситуацията на пътя Русе - Разград, където още на изхода на Русе се образуваха огромни задръствания. Според водачите пътят не е почистен добре и това създава проблем.

Няма какво да коментираме, прост народ – слаба държава, погледни къде ни спряха в баира. Това е цялата работа, ние си карахме, те ни спряха в баира. И тук има дали един сантим сняг и това е. Няма опесъчаване, няма нищо. Да дойде бате Бойко да ни тегли сега“, бе възмутен шофьорът на камион Венци, предава Русе медиа.

Допълнителни затруднения имаха водачите, които бяха сменили зимните си гуми. Заради затворения път Димитър Ганев бе принуден да върви пеша 6 километра , за да стигне до работното си място. Чакал е автобус безрезултатно, след което е взел такси, но на Русофилите е бил принуден да слезе.

Трябва да отида до ДЗС-то на работа, няма транспорт, ние ще се разболеем бе, докога това нещо. Взех такси, ама таксито не може да продължи, платих му половината път и сега продължавам пеш. На какво прилича, 21 век“, казва русенецът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари