Русенец спечели два златни медала на Балканиадата по бадминтон

0

Кметът Пламен Стоилов се срещна днес с шампионите по бадминтон за ветерани от клуб „Приста“ Пламен Стаматов и Николай Николов. Русенците триумфираха на шампионат в Турция преди броени дни. Стаматов се завърна с титлите на сингъл и смесени двойки над 40 години. Той спечели два златни медала на Балканиадата, която се проведе от 6 до 9 август. Николай Николов зае второ място в надпреварата при двойки мъже над 45 години. В първенството взеха участие 109 състезатели.

За отличното си представяне на международния туринир и на други големи състезания, Пламен Стаматов получи значка „Русе“. „Радвам се, че клубът постига високи резултати. Предайте на децата този силен спортен дух, който носите“, каза кметът Пламен Стоилов и заяви пълната подкрепа на Община Русе и занапред. „През 2016-а година Русе ще е европейски град на спорта и в тази връзка клубовете, които се занимават с масов спорт, ще получат още по-голяма подкрепа от Общината“, допълни кметът.

В края на срещата той подари на шампионите знамето на Община Русе, което да развяват и децата при бъдещи успехи на клуба. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари