Русенец преби жестоко майка си

4
Той е задържан по обвинение в изнудване, придружено с тежка телесна повреда
Той е задържан по обвинение в изнудване, придружено с тежка телесна повреда

Русенец пребил жестоко майка си заради пари, като дори й спукал бъбрека и се наложило той да бъде отстранен.

Случката е от 18 януари тази година, но стана известна в понеделник, по време на гледане на мярка за неотклонение на задържания син в съда. Това е 36-годишният К.К., който е осъждан вече 11 пъти, пише briagnews.bg

Той е задържан по обвинение в изнудване, придружено с тежка телесна повреда. Искал да принуди майка си П.К. да изтегли всичките пари от банковата си сметка и да му ги даде, като я заплашил с бой. Той дори изпълнил заплахата си и я пребил толкова жестоко, че спукал единия й бъбрек.

Майката на К.К. работела в Гърция и редовно му изпращала пари. През януари се прибрала тук, за да му плати здравните осигуровки и той да бъде приет в болница за лечение. Той обаче й казал, че няма смисъл да дава парите за осигуровки, а направо да ги изтегли всичките и да му ги даде.  

Обвиняемият сам написал молба до съда с искане за по-лека мярка за неотклонение. Днес Окръжният съд в Русе разгледа искането му, но реши да го остави с най-тежката мярка - задържане под стража. Очаква се Окръжната прокуратура да внесе обвинението в съда за разглеждане на делото по същество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари