Русенец: Плащаме данъци, а живеем в мизерия!

5
"За кой път трябва да Ви сигнализирам,че улица "Богдан войвода" е с интензивно движение, не е измивана от години, а участъци от северния й тротоар са непроходими!?"
"За кой път трябва да Ви сигнализирам,че улица "Богдан войвода" е с интензивно движение, не е измивана от години, а участъци от северния й тротоар са непроходими!?" Снимка: Dunavmost, архив

Русенецът Никола Генов е изпратил писмо до кмета на Община Русе и общинските съветници, в което настоява да се мият улиците по-често

В социалните мрежи Генов публикува пълния текст на писмото: 

"МОЛБА

до г-н Пенчо Милков и до Общинските служители

Моля Ви, не изготвяйте тази година график за миене на улиците в града. Продължете си дейността по миналогодишния график, та дано дойде реда и на улиците в централната част на града, особено тези,които са на север от "Александровска".

И още нещо:  какво пречи сега, при подходящо време да се мият улиците? Вода ли няма или чакате да я откриете малко под "топлата вода"/на мястото на бившата гребна база/?

Господин Милков, обещахте,че ще се съобразявате с мненията и предложенията на гражданите. За кой път трябва да Ви сигнализирам,че улица "Богдан войвода" е с интензивно движение, не е измивана от години, а участъци от северния й тротоар са непроходими.

Иначе данъчната ни оценка и последващите я данъчни показатели са утежнени, пък живеем в мизерия ! До кога ?"

Никола Генов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари