Русенец: Кмете, налагам ти глоба от 100 000 лева за несвършена работа и неизпълнени обещания!

22
"Ще си платя глобата, когато създадете условия за паркиране в центъра", заканва се Златко Захариев
"Ще си платя глобата, когато създадете условия за паркиране в центъра", заканва се Златко Захариев

Русенецът Златко Захариев публикува гневен пост във фейсбук, в който се възмущава от липсата на достатъчно паркоместа в Русе

Проблемът с паркирането в централната градска част става все по-голям и общественото мнение все по-често се обединява около идеята, че са необходими повече зони за свободно спиране. Иначе се получава просто едно събиране на глоби за попълване на общинската хазна. 

Ето и разказа на Златко Захариев, който се занимава с търговия на парфюмерия и козметика. Всеки ден той зарежда магазина си на ул. "Александровска": 

"Сутринта мъкна едни кашони, да си заредя магазина. И гледам да спра така, че да не преча на никого. Връщам се и гледам едно розово листче с една скромна глоба от 50 лева! Та да запитам кмета? Кмете, имаш ли представа, в тия времена, как се изкарват 50 лева?? И за две години кметуване, колко места за паркиране създаде общината в града и по-точно в централната част на този хубав град?? Това колко места вкарахте в синя зона е ясно!

И другото. Когато става въпрос за данъци сте много напористи, що така? Не може ли да чакате, като нас по 5-10 години, както ние чакаме за паркоместа?? И още нещо! Къде в града има специализирани места, където хората извършващи търговска дейност, в централната част на града, могат да паркират и да си заредят магазините, или те трябва да паркират по кварталите и от там да си зареждат магазините! То и за това главната мяза на това което е в момента! Мяза на Вас! Вие срама нямате ли??

А тая глоба ще Ви я платя, когато създадете места за паркиране! И за да сме равнопоставени, както е по закон, аз ви налагам глоба от 100 000 лева за несвършена работа и не изпълнение на предизборни обещания! Съжалявам, че гласувах за Вас! Втори път такава грешка няма да направя! Очаквам превод в банковата ми сметка възможно най-скоро! Предлагам на всички граждани на града, чиито надежди са излъгани, в резултат на лъжливи обещания, да наложат и те глоби на кмета и кметството в града, за да сме равнопоставени, защото другото е индивидуален и едностранен тормоз!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари