Русенец, дубльор на Долф Лундгрен, участва в "Стани богат"

4

Ивайло Недев е и победител в конкурса "Мистър България" през 2011 г.

Русенец, дубльор на Долф Лундгрен, участва в "Стани богат" по bTV вчера. Ивайло Недев е и победител в конкурса „Мистър България“ през 2011 г.

Симпатичният млад мъж се е снимал както в наши, така и в холивудски продукции. След това рязко е завил към жандармерията и днес мечтае да стане полицейски инспектор.

„Съвсем случайно спечелих конкурса „Мистър България...С приятели ходихме на дискотека и имаше афиш, в който пишеше, че има конкурс. Записах се. Конкурсът беше „Мистър Русе“. Съвсем на майтап. После представях родния ми град на „Мистър България“ и там ги победихме... След като спечелих конкурса „Мистър България“, бях потърсен от доста продуцентски къщи. И вече ми предложиха участие в международни филми. И бях дубльор на холивудската звезда Долф Лундгрен. Това беше във фирма „Непобедимите 3″. Там снимах абсолютно всичко когато него не го даваха в лице. Абсолютно всички снимки“, разказа участникът.

Ивайло си тръгна с 500 лева от участието си в „Стани богат“. Той стигна до въпрос за 2000 лева, които заключи като втора сигурна сума, но не успя да отговори правилно и отпадна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари