Русе ще участва в българо-румънска група на земеделско заседание

0
Съвместната българо-румънска земеделска работна група ще стартира поредното си заседание  в Община Извоареле, окръг Гюргево
Съвместната българо-румънска земеделска работна група ще стартира поредното си заседание в Община Извоареле, окръг Гюргево

Съвместната българо-румънска земеделска работна група ще стартира поредното си заседание на 11 юни 2015 година с посещение на информационен пункт ЕКО-БИЗ в Община Извоареле, окръг Гюргево.

Зам.-изпълнителният директор на дирекция Международно сътрудничество, стратегии и проекти в Окръжен Съвет Гюргево, г-жа Мируна Ефтимиу ще представи темата „Значението  на разпространението на информация за финансиране на земеделието в селските райони”.

Предвидено е посещение на ферма SCAGROSEB SRL в община Расучени, окръг Гюргево, където членовете на групата ще се запознаят с добра практика „Отглеждане на царевица, жито, ечемик, рапица и кравеферма”.

Заседанието се организира от Окръжен съвет Гюргево, Областна администрация Русе, Трансграничен Бизнесцентър „Данубиус“ и Асоциация Еврорегион „Данубиус“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Момченце слушайки опера се обръща към майка си:
- Ако викаме така, нас в детската градина ни наказват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари