Русе праща седем депутата в 49-тия парламент

0
Русенският многомандатен район загуби едно място след последното преброяване на населението
Русенският многомандатен район загуби едно място след последното преброяване на населението Снимка: Dunavmost

Русенският многомандатен район загуби едно място след последното преброяване на населението

За пръв път Русе праща 7 депутата в парламента, вместо досегашните 8. В 49-тия парламент Русенският избирателен район губи депутатско място заради катастрофалното обезлюдяване, което показаха данните от последното преброяване.

Иван Валентинов Иванов („БСП за България“), Десислава Вълчева Атанасова (ГЕРБ-СДС), Георги Николаев Кръстев (ГЕРБ-СДС), Златан Стоянов Златанов („Възраждане“), Мартин Димитров Димитров (ПП-ДБ), Иван Белчев Белчев (ПП-ДБ), Ализан Нихат Яхова (ДПС) ще представлявате интересите на русенци в новия парламент.

Политолозите и социолози засега се въздържат от прогноза за поредни предсрочни избори, но политическата турбуленция в страната не изглежда да е приключила.

Русенската листа е попълнена от две нови имена - Георги Кръстев от ГЕРБ и Мартин Димитров от коалицията ПП-ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Илия
    Седем жадни за слава, власт и 💸 пари небъдници са се юрнали към Народното събрание, чиято врата дори не заслужават да помиришат. Седем келепирджии, от които един се откроява като забелено леке върху засъхнал черен боклук. Хем вътък, т.е. капацитет няма но дращи с нокти и зъби да бъде де-питат, да пита, да задава въпроси, от които резултат няма но си прави сам реклама. Кои бяха тези умници, които гласуваха за този и преференции му писаха?! Явно на като него такива индивиди.
  • 9
    3
    Русенец
    И тези са много. Като добавим добрите им доходи, други достойнства нямат.
  • 9
    2
    В.П.
    A защо ги избрахте ,пък после питате какви са ? Догодина ще ни спуснат само 6 ! А след това 4 ,,колкото на Силистра !
  • 16
    1
    русенец
    От тези седем депопута, колко са русенци?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари