Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Русе е под властта на шепа звукови терористи!

30
В Русе властите сякаш са влезли в колаборация със звуковите инквизитори! И това става под носа на Второ районно и централата на КАТ!
В Русе властите сякаш са влезли в колаборация със звуковите инквизитори! И това става под носа на Второ районно и централата на КАТ!

Няма как да обясните на простия човек, че няма разлика дали кълцаш с макетно ножче тялото на момиче, или всяка нощ по 4-5 часа инквизираш с рева на мотора си хиляди хора от 3 квартала! Все е издевателство, все е инквизиция!

И ако комплексарчетата мотористи избиват комплексите на собственото си бездарие и морална тъпотия, като месеци нощем издевателстват над невинни хора, то какво да кажем за ония, на които им се плаща от нашите данъци да опазват реда в града? Дали в русенски групи и сайтове стотици хора ще изразяват недоволство от звуковия терор на няколко гамени, или ще пишат в официалния сайт на Общината - властта е глуха и безсърдечна.

Властта не се интересува, че тия, които ѝ изкарват тлъстите заплати, на следващия ден са на работа!

Властта не дава пет пари, че всяка нощ Русе гърми от рева на моторите на шепа полуграмотници!

Нещо повече - слугите на властта блокират достъпа до официалния сайт на Общината, за да не бъде разтревожен кметът и /не дай боже/ героичните ни полицаи от КАТ! Градът е под властта на шепа звукови терористи! Това би накарало всяка читава управа да вземе мерки! Не и в Русе... В Русе властите сякаш са влезли в колаборация със звуковите инквизитори! И това става под носа на Второ районно и централата на КАТ!

На русенци не им стигат въздушните терористи, които всяка нощ превръщат града в газова камера, от месеци им добавят и гърма на нарочно форсирани мотори. Няма по-бездушни същества от българските институции - все едно дали иде реч за Община или МВР!

Дали са безсърдечни, или просто безпомощни поради некадърност, не знаем - но е факт, че години наред градът е тормозен от няколко психически и ментално ощетени същества. А на "бащиците" на Русе им е все тая - нали заплатите им си вървят!

Впрочем - пак им повишиха месечните помощи /нали така се казва, когато не работиш, пък ти плащат/!?!/

Автор: Ана Кирилова
(Автор: Ана Кирилова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    32
    Вместо ден без автомобили -...
    Понеже днес някой бил решил да бъдело ден без автомобили в Русе, решил да бъде нощ с дрифт, резачки, пилене на гуми и мирис на бензин в центъра на същия този град. Похвално, само че другия път тоя дрифт ей там, на Нисово, кметчо смешен!
  • 28
    31
    Никой
    не написа , че шефа на КАТ не става ! Или ви харесва ?!
  • 29
    30
    Пикасо
    Къде е тоя мотор? Ще му напълня резервоара със стевия, че захарта е вредна за здравето.
  • 15
    29
    Тази сутрин пак
    Отново и тази сутрин неквъв нископърдек натискаше моторетката си из града...към 6! Може ли такова нещо ве, бастун! Ще се задавиш с некой уй!
  • 35
    28
    ...
    Вариантите са два: прашка и гайки 26-ки по тиквите на донорчетата или цялостна забрана за двуколесни терористи в рамките на града! Новият кмет може да реши, този гном е пътник вече!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари