Румяна Ченалова: Надявам се, че ротацията няма да се състои

1
Бившият съдия определи управляващите като предатели по призвание
Бившият съдия определи управляващите като предатели по призвание Снимка: БГНЕС

Бившият съдия определи управляващите като предатели по призвание

"Надявам се, че ротацията няма да се състои", каза адвокат Румяна Ченалова, която беше гост в предаването "Делници" по Евроком с водещ Николай Колев.

Ченалова обясни, че има споразумение между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, но то не може да бъде наречено джентълменско и това именно ѝ дава надежда, че Мария Габриел няма да стане следващият премиер на страната.

Бившият съдия определи управляващите като предатели по призвание. Тя изтъкна, че само Кирил Петков, Асен Василев и тези около тях не виждат, че светът се променя.

Адвокатката коментира и заявлението на Пеевски, че е готов да свидетелства срещу съветниците на Радев. Тя припомни, че в правото има преки свидетели и такива, които могат да разкажат само това, което са чули отнякъде. Информацията от вторите не се кредитира високо от съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    баи Ставри
    Тази не искам даже да ми го НАПЛЮМЧИ. Голяма ковра е да и ЕПМ. Адвокат Четалова, е същата като адвокат Милфкоф. Пе-де-рас-т и ков-ра.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари