Румяна Ченалова: Борисов заложи мините, по които безгрижно минаха пепедебетата

1
Мисля си, че с ПП ДБ е свършено
Мисля си, че с ПП ДБ е свършено Снимка: Румяна Ченалова / Facebook

Мисля си, че с ПП ДБ е свършено

Киро Петков, ген. Атанасов и Хр. Иванов обидено напуснаха консултациите при президента, след като бяха обявени имената в служебното правителство.

Киро обяви, че ПП ДБ били взривени от така предложения кабинет, който обслужвал интересите на ГЕРБ и ДПС.

Всъщност именно ПП ДБ осигуриха чрез промените в Конституцията това, което се случва.

Мисля си, че с ПП ДБ е свършено. Кирил Петков е неспособен да овладее корпоративните си интереси, съчетани с лошо възпитание, лоши навици и недостатъчно образование. Политическата кариера на Хр. Иванов ще си остане в сферата на грантаджийските НПО. Юридическата никога не е започвала. Ген. Атанасов винаги е бил и ще си остане само ченге с амбиции.

Борисов заложи мините, по които безгрижно минаха пепедебетата, взривявайки малкото останал авторитет на организацията си.

Сега е важно да не допуснем връщане на тези, които съсипаха държавата начело с Борисов.

Изборите ще са 2 в 1 на 9 юни. Дотогава мислете.

Румяна Ченалова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Раш
    И аз мисля така. Радвам се, че имам съмишленици.
  • 6
    2
    Спонсор
    Да не се притесняват! В ДПС-то ша ги вземат! Всички БАНДИТИ там се крият! И после НОСКО БОЙКИКИЕВ не си е допил МАЗНОТО КАЙВЕ! А ГНОМ ЧО и МЕНТАТА от га мечтаят да им ра зхвърлят праха върху жълтата им БА ЩИНИЯ! И после това са все братя от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Не се пита кой е, а кой НЕ Е!
  • 9
    1
    двете каки
    Помните ли ги двете каки, съдийките които обслужваха Борисов и компания години наред? Е тази е едната. Цирк за пред публиката чиято памет е толкова краткотрайна, че почти липсва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари