Румяна Арнаудова: Единият от автомобилите е управляван от Лютви Местан

0
На мястото работят полицейски разследващи органи, под личното ръководство на окръжния прокурор на Кърджали Желязко Стефанов
На мястото работят полицейски разследващи органи, под личното ръководство на окръжния прокурор на Кърджали Желязко Стефанов

До момента сме установили, че по пътя за село Загорско към т- образното кръстовище се е движил лек автомобил, управляван от Лютви Местан, а по пътя Кърджали - „Маказа“, който е път с предимство, се е движил друг автомобил, в който е имало семейство - мъж, жена и две деца.

Това съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова във връзка с тежкия пътен инцидент на пътя за пункта „Маказа“, при който загина 6-месечно бебе, предаде агенция „Фокус“.

„Сигналът за възникналото ПТП е постъпил в 13.40 часа. ПТП е станало на т- образно кръстовище от пътя Кърджали - „Маказа“, който е път с предимство, и пътя за село Загорско“, обясни тя.

„На мястото работят полицейски разследващи органи, под личното ръководство на окръжния прокурор на Кърджали Желязко Стефанов. Извършва се оглед на местопроизшествието и се разпитват свидетели“, заяви Румяна Арнаудова.

„Едното дете в автомобила е на 10 годинки, а другото е 6-месечно бебе. След инцидента бебето е починало“, посочи тя. „Тримата останали в автомобила са отведени за лечение в МБАЛ „Атанас Дафовски“ в Кърджали. Там им се оказва медицинска помощ“, каза още Румяна Арнаудова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари