Румен Радев:Поемаме по нов път, по който няма да допуснем да бъдем лъгани и ограбвани

1
Народът е съдникът в политиката и трябва с непреклонност и настойчивост да покаже пътя за развитие на България
Народът е съдникът в политиката и трябва с непреклонност и настойчивост да покаже пътя за развитие на България

Народът е съдникът в политиката и трябва с непреклонност и настойчивост да покаже пътя за развитие на България

"Народът е съдникът на всички политици и цялата политика и трябва да покаже в каква посока ще се развие страната ни. С общи усилия, с непреклонност, с настойчивост ние поемаме по нов път, по който няма да допуснем да бъдем лъгани, ограбвани и ще знаем, че това, което изработим, ще бъде вложено в просперитета на България и нашите деца."

Това заяви президентът Румен Радев в приветствие към жителите на Неделино, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Държавният глава беше посрещнат с изпълнение традиционен неделински двуглас в навечерието на 20-ото издание на Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен, който ще се състои в началото на септември с международно участие. „Когато човек дойде в Неделино, няма как да не се чувства горд, че е наследник на нашите деди, които векове наред са отстоявали българщината, нашите традиции, вяра, дух и път към бъдещето. Вие съхранявате стремежа на българина към свобода, справедливост и по-добър живот“, обърна се президентът към жителите на града. Той посочи, че като носители на тези ценности българите трябва да покажат правилната посока за развитие на страната. „Важно е не политиците да ви казват какво да правите, важно е политиците да слушат вие какво искате, да чуват как вие виждате бъдещето на България“, заяви Румен Радев.

На среща с кмета Боян Кехайов и представители на местната власт президентът Радев обсъди възможностите за развитие на общината. По време на разговора беше поставен въпросът за изграждане на пречиствателна станция за града, както и необходимостта от справедливи критерии за реализация на проектите за водоснабдяване в малките населени места.

По-късно през деня президентът посети село Смилян. Държавният глава се срещна с жители на селото и разгледа читалище „Проф. д-р Асен Златаров 1927“ и етнографската сбирка в него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари