Румен Радев отлага връчването на мандата

0
Причината е обявеният траур след кончината на Патриарх Неофит
Причината е обявеният траур след кончината на Патриарх Неофит Снимка: Президент РБ

Причината е обявеният траур след кончината на Патриарх Неофит

Президентът Румен Радев отлага връчването на проучвателен мандат за съставяне на правителство за понеделник, 18 март във връзка с обявения траур след кончината на патриарх Неофит.

В тези дни на всеобщо смирение и преклонение пред паметта на патриарх Неофит политическите страсти са неуместни. Затова отлагам връчването на мандата за съставяне на правителство за понеделник от 12 часа”, обяви държавният глава, предава БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Ушев пеерас
    Най-ибичаю умиридани русЯнски селяндури, скъсани, опърдяни, с развалени съби, мякащи... да броят парите на другите, и то под статия за смърт.
  • 0
    2
    Ушев
    Що бе другарю Радев? Нали БПЦ е отделена от държавата. Затова ли нямат фискална каса, като продават прескъпите свещи. 49 млн. лв от нашите пари за 2024 г. ще получи от нашите данъци, а за последните 5 години получи от фонд Земеделие 161 млн.
  • 8
    1
    Гарата
    Патриархът в кончината си понечи да спаси България, но уви, само забави падането с няколко дни. Мир на душата му.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари