Румен Радев: Очаквам българският парламент да произвежда закони, а не евтини интриги

2
Президентът Румен Радев ще проведе в понеделник консултация с ПП за съставяне на правителство
Президентът Румен Радев ще проведе в понеделник консултация с ПП за съставяне на правителство Снимка: Facebook

Президентът Румен Радев ще проведе в понеделник консултация с ПП за съставяне на правителство

Тогава на "Дондуков" 2 за разговори ще отидат от "Продължаваме промяната", уточни държавният глава, но не се ангажира с дата за връчване на първи мандат за съставяне на правителство, предаде БНР.

"Важно е консултациите да продължават, но е важно да има ясно разбиране в самите политически партии, че е нужен диалог - и то конструктивен диалог. Нужни са компромиси и определяне на ясни общи цели в името на бъдещето на България. Сами виждате, че цикълът избори след избори не е най-доброто решение. Кога ще връча първия мандат ще зависи и от хода на консултациите".

Президентът отговори и на упреците от вчера на "Продължаваме промяната", че се намесва в сформирането на парламентарните постоянни комисии в Народното събрание с думите:

"Очаквам българският парламент да произвежда закони, а не евтини интриги", каза президентът Румен Радев от Молдова, където е на посещение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    до 1
    Всички българи го очакваме!
  • 1
    2
    Така ли?!
    А българският народ, който измами и излъга с отлично изиграната сценка с "вдигнатия юмрук" и "мутри вън", да си вдигнеш задника от най-високия пост в държавата, да хванеш Деса за ръчичка, да грабнеш чемодана и - вокзал - поезд - Москва! Там ти е мястото, защото цял свят видя и разбра, че си кремълски лакей и национален предател! А ние видяхме, че нагло, коварно и цинично се намесваш в работата на народното събрание, което е нарушение на конституцията! Впрочем, можете да вземете с вас и "Веселата" вдовица, тя е най-подходящата ви компанията!
  • 1
    1
    БГ
    А аз очаквам в президентството да има българин, а не национален предател!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари