Румен Радев: Борисов и министрите да разкрият кореспонденцията си с едрия бизнес

2
Бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на беззаконието и безнаказаността, издигнат със съдействието на много институции
Бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на беззаконието и безнаказаността, издигнат със съдействието на много институции Снимка: БГНЕС

Бетонът на много места по българското Черноморие е паметник на беззаконието и безнаказаността, издигнат със съдействието на много институции - крайно време е този процес да бъде спрян.

Това заяви в Шабла президентът Румен Радев, съобщават от пресслужбата на държавния глава.

По думите на му съответните компетентни органи трябва да се намесят безкомпромисно. В противен случай това означава демонстрация на безсилие на държавата спрямо това безобразие.

Румен Радев посочи, че саморазобличаването в последните дни с измамите с европейски средства, както и неформалните „свидетелски показания“ отвън, уличаващи в задкулисни схеми на властта с едрия бизнес, подкопават ежедневно доверието в държавността и в управляващите.

Този процес може да бъде спрян с елементарно действие – и премиерът, и всички министри да разкрият веднага цялата кореспонденция и характера ѝ не само с Васил Божков, а и с едрия бизнес“, заяви президентът и посочи, че това e въпрос за доверието на обществото. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари