Румен Радев: Ако се стигне до избори, трябва да са през октомври

0
Президентът ще връчи втория мандат на ГЕРБ-СДС в рамките на дни
Президентът ще връчи втория мандат на ГЕРБ-СДС в рамките на дни Видео: БНР

Президентът ще връчи втория мандат на ГЕРБ-СДС в рамките на дни

"Очевидно политическата криза и всяка политическа партия с амбиция за обществена подкрепа трябва ясно да заяви какъв изход предлага. Но въпросът за властта не отменя отговорността на политическите партии към гражданите и държавата"

Това заяви днес при връщането си от посещение в Черна гора президентът Румен Радев, предава БНР.

"Но трябва да е ясно, че бързото и безрезултатно изчерпване на процедурата за съставяне на правителството преди края на юли на практика приключва дейността на правителството и на парламента и много важни въпроси остават нерешени".

Считам за целесъобразно изборите да се проведат в началото на октомври, посочи държавният глава.

Предстои да стане ясно кога Румен Радев ще връчи проучвателен мандат на втората по големина парламентарно представена партияГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Тоя е наглец!
    И днес изрецитира втръсналите ни до отврат клишета, които слушаме от него вече 6 години! Говори без да спира като рзвалена латерна, но не казва нищо! Абсолютно нищо! И продължава, с потресаващата си наглост, с потресаващото си коварство и двуличие да шикалкави, като циганин, хванат да краде в трамвая! Че нали бързаш като теле пред майка си, за твое служебно правителство от национални предатели, мутри и мафиоти - все ортаци на Сакатото учиндолско чудовище, към което напоследък изпитваш особена "любов необяснима", всъщност - напълно обяснима! Ами те, чалгарската сбирщина, под "мъдрото ръководство" на нищожествата Тошко Хаджията и Балабана Джебчията, изпълниха мократа ти поръчка на палачи и свалиха достойния Никола Минчев и Кирил Петков! Нали бързаш "служебните" лакеи на Кремъл да възобновят преговорите с изнудвачите от "Газпром", които Кирил Петков отряза, понеже е българин, достоен българин а не лакей и теляк на кремълския масов убиец ! Ами, нищо! Ще изтърпим три месеца "служебните" ти путонопитеци, но на следващите избори ПП ще бъдат първа политическа сила, палачите ти от чалгарската сбирщина вече са на бунището, а след това, непременно ще изхвърлим и теб там! Понимаеш?! Импийчмънтът ти е повече от сигурен, защото си национален предател и умишлено си провалил мисия на Съюзниците, като си помогнал на руски шпиони у нас да свалят американски дрон Тази позорна за теб информация съобщи достойният полковник от запаса - Диман Георгиев! Ти защо не му заведе дело, ако е излъгал?! Сама че той е казал истината, нали?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари