Румен Петков: В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина

0
Председателят на АБВ призова хората да излязат да гласуват
Председателят на АБВ призова хората да излязат да гласуват Снимка: БГНЕС

В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина, каза в Сливен Румен Петков и призова да се гласува

В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина. Това каза днес в Пресклуба на БТА в Сливен председателят на АБВ Румен Петков, като призова хората да излязат да гласуват. Според него се създават внушения, целящи да откажат хората от гласуване.

В Сливен той представи водача на листата за народни представители на партията - икономиста Георги Атанасов. Според председателя на АБВ, Атанасов е много добре подготвен, няма проблеми със реализацията си, не е гастрольор, роден е в Сливен, живее и отглежда децата си в родния град. Георги Атанасов отбеляза, че АБВ е единствената партия, в която е членувал. Според него, в българския парламент винаги е имало представителство от региона, но направеното за Сливен е малко.

Председателя на местната организация Иван Славов заяви, че в листата ще има представители на четирите общини в областта, част от тях работят в сферата на културата, социалната сфера, бизнеса и т.н., но те ще бъдат представени на по-късен етап.

Румен Петков упрекна правителството в безотговорност и хаос в действията, свързани с противоепидемичните мерки. Според него най-системно са затваряни училищата и университетите, а икономиката е в катастрофално състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари