Румънци чакат на опашка пред "Хепи" в Русе

10
Ресторантът в центъра на града е атракция за съседите
Ресторантът в центъра на града е атракция за съседите Снимка: Galin Markov / Facebook

Ресторантът в центъра на града e атракция за съседите

Опашка от румънци пред ресторант "Хепи" в Русе в неделния ден. Гледката не е нова и необичайна особено в почивните дни, но русенци почнаха открито да недоволстват. "Постоянно е така", гласи коментар в мрежата.

Други път одобряват присъствието на съседите и отбелязват: "Хубаво е в Русе да идват повече туристи"!

Уикенд туризма в Русе се наложи като запазена марка за жителите на Гюргево. По-рядко русенци отскачат до най-близкия до Русе град, но натовареният трафик по Дунав мост определено не е в услуга на местния туризъм. А речният транспорт по българското поречие на Дунав отдавна е в колапс.

Важното е, че Русе все пак е притегателно място за много румънци и не губи очарованието си, въпреки позанемарените гледки по места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    бъчваря
    Жалко, че го няма Митака. На опашки щяха да се редят и пред WC...
  • 5
    12
    дд
    Пенчо тиквеника да се постарае да бъдат изградени хубави заведения на кея точно до реката на грозният бетон както се прави на други места ама хора без идеи и с овчи мисли дори не могат да си откраднат идея от направени подобни места та кмете виж как е направено в Балчик точно същото може да се направи и в Русе!
  • 6
    11
    Да, ама
    Скоро ще открият и в Букурещ. Да питам тогава дали имаме с какво да ги привлечем или ще ни подминават на път за морето. Въпросът е какво друго можем да им предложим в Русе. Иначе ние, че напоследък и българи от цялата страна, най-редовно ходим при тях- природа, забележителности, музеи и разбира се- заведения, забравих пазар. Хепи ни беше интересно само в началото, ама толкова години по-късно да кажа, че е уау...ми не е.
  • 8
    10
    Турист
    Все едно да отида пред KFC в Гюргево и да чакам 2 часа, за да вляза. Ама щом ги влече...
  • 6
    9
    Иво
    Идват защото имат по-добър стандарт и по-високи доходи .А това за хепи дали е така просто може би защото бие другите заведения с локация.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари