Румънски шофьор уби пешеходец на пътя Русе – Велико Търново

1
Пешеходецът е загинал на място след удара
Пешеходецът е загинал на място след удара

Пешеходецът е загинал на място след удара

На 4 септември, около 18:30 ч., на път I-5 / град Русе – гр. Велико Търново, в района на км 3+300, е възникнал пътен инцидент с починал пешеходец.

При оглед на място, извършен от дежурна оперативна група на полицията, е документирано, че лек автомобил „Шкода Октавия“ с водач на 27 г., румънски гражданин е блъснал мъж, пресичащ платното за движение от ляво надясно. В резултат на удара пешеходецът е загинал на място.

Самоличността на починалия се изяснява.

На водача са извършени проверки за употреба на алкохол и за наркотични вещества и/или техни аналози, които са дали отрицателен резултат.

Причините за ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    12
    Русенец си, ама друг път ...
    Половината коментари от някой си "русенец", изглежда са на дин и същ хомофоб. Освен че мрази румънците, обезателно виновни за мизерното му безсмислено съществувание, намесва и украинците, които с мерцедес му се подиграват. Ахахахахаха.... Кога ще напишеш "Да живей раzzия, страна прекрасна, културна, и високоточково развита"?
  • 0
    11
    Отегчен
    Минах от там 15-тина минути след инцидента. Изобщо не ми е работа да ставам адвокат на румънеца, но пешеходец там няма работа. Нито тротоар има, нито банкет, едни храсталаци от които може да ти излезе всичко. А при 80 км/ч спирачния ти път сигурно е 30-на метра.
  • 5
    10
    Архитекта
    Рано или късно всеки , който не спазва правилата си намира майстора . Никой не остава ненаказан.
  • 17
    9
    Русенец
    Румънците не спазват никакви ограниченя и карат като на състезателна писта.Трябва да се вземат сериозни мерки и да бъдат максмално санкционирани.
  • 12
    8
    Един мой познат ми разказа
    , че същата Шкода го изпреварила и него с 195 км.час и той само чул звука , когато го изпреварвала. Звукът бил такъв : фиуууууууууууууууууууу
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари