Румънски шофьор предизвика катастрофа край Червена вода

1
При инцидента леко са пострадали водачът на лекия автомобил и пътничка
При инцидента леко са пострадали водачът на лекия автомобил и пътничка Снимка: TVN кадър / архив

При инцидента леко са пострадали водачът на лекия автомобил и пътничка

На 17 май около 7:00 часа, е сигнализирано за ПТП на второкласния път II -23 в района на километър 9 при входа на с. Червена вода, съобщиха от полицията в Русе. Изпратените на местопроизшествието служители на пътна полиция са изяснили, че в условията на дъжд и мокър път, на десен завой при спускане, състав от пътни превозни средства - влекач „Ман“ с прикачено полуремарке – гондола, управляван от румънски водач, навлизайки в лентата за насрещно движение на двупосочен двулентов път е блъснал насрещно движещ се лек автомобил „Шевролет“, който вследствие на удара се е блъснал в еластична ограда.

При инцидента леко са пострадали водачът на лекия автомобил и пътничка отпред, които са били прегледани на място от екип на спешна помощ. Произшествието е документирано от екипа на пътна полиция с причина - навлизане в насрещна пътна лента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари