"Ротари клуб" дари уреди за пречистване на въздуха на ДГ „Снежанка“

2

Апаратите са безопасни и изцяло според изискванията на Министерството на здравеопазването

Ротари клуб „Дунав Русе“ дари уреди за дезинфекция на въздуха на децата от ДГ „Снежанка“ – Русе. Апаратите бяха предоставени лично от дистрикт гуверньора на организацията Виолина Костова в присъствието на заместник – кмета Енчо Енчев и директора на детското заведение Екатерина Иванова. 

Енчо Енчев благодари за дарението и изрази увереност, че апаратурата ще бъде оценена и от родителите на прага на студените месеци, когато обичайно се развиват голяма част от вирусните инфекции сред подрастващите.

Самите уреди за пречистване на въздуха могат да работят през целия ден и без да оказват влияние върху обучаващите се и персонала на детската градина. Това обясни д-р Виктор Маргаритов, който направи демонстрация и увери, че апаратите са безопасни и изцяло според изискванията на Министерството на здравеопазването.

По-рано през деня се състоя среща в Община Русе, на която заместник-кметът Енчо Енчев изрази готовност общинската администрация да съдейства изцяло за бъдещите проекти, които „Ротари клуб“ разработва. Съвместното сътрудничество ще се осъществява по социално значими въпроси и на територията на цялата община.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Иван
    Този празноглавецМаргаритов и специалист по въздуха ли стана!!Пьлен некадьрник!
  • 4
    2
    Стоян
    Боклуците на Ротари клуб,шефката си пише актив ,с боклуци,спусната от ГЕРБ,парашутистка,шматка,по цял я няма на работа,или е в общината,или е отпуск!
  • 8
    1
    русенец
    Нужно ли е? Просто да проветряват редовно, русенският въздух е чист като в Алпите! Или пак са се е появила рекордна заболеваемост от белодробни заболявания?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари