Роси Миновска-Деведжиева кани русенци на изложба с хартиени илюстрации

3
Откриването на изложбата ще е в сряда, 12 април, от 18:00 часа в Екомузея с аквариум в Русе
Откриването на изложбата ще е в сряда, 12 април, от 18:00 часа в Екомузея с аквариум в Русе Снимка: Facebook

Откриването на изложбата ще е в сряда, 12 април, от 18:00 часа в Екомузея с аквариум в Русе

Кукленият режисьор Роси Миновска-Деведжиева ще представи изложбата си „Имало едно време …“ в сряда, 12 април, от 18:00 часа в Екомузея с аквариум в Русе.

Изложбата представя черно-бели и цветни хартиени илюстрации, голяма част от които са част от сборник с драматизации за куклен театър и учебно помагало за деца в детските градини.

Хартията има невероятни пластични възможности, но аз се интересувам от историите, които могат да бъдат разказани с нея. От богатството на светове и персонажи, които живеят в паралелна „приказна“ реалност във всеки лист хартия. Живеят невидими и чакат да бъдат освободени. Нужна ми е само една ножица и да оставя мисълта и въображението да водят ръката ми.“, споделя авторката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари