Росен Желязков се срещна с представители на еврейската общност

0

Те го поздравиха по повод Празника на светлината Ханука и Рождество Христово

Председателят на Народното събрание Росен Желязков се срещна с представители на еврейската общност у нас, които го поздравиха по повод Празника на светлината Ханука и предстоящия християнски празник Рождество Христово.

Росен Желязков подчерта, че човечеството е поставено пред изпитание и трябва да намери устойчив начин за преодоляване на ужаса от терора. Драматизмът на ситуацията предопределя подкрепата за каузата на Израел, заяви председателят на парламента. Това, което се случи в Израел, трогва всеки човек, защото е свързано с необходимостта от отстояване на изконни човешки ценности, допълни той.

Представителите на израелската общност в България изразиха своята искрена благодарност към председателя на парламента за ясно заявената от него подкрепа към израелския народ през последните два месеца след непровокираната терористична атака. По думите им неговата ангажираност защитава и отстоява общочовешките ценности, което е особено важно в трудни моменти, когато светът е поставен пред избора между добро и зло. Те подчертаха, че представители на българския парламент са били сред първите дипломати, посетили Израел след терористичната атака.

В израз на своята благодарност представителите на еврейската общност поднесоха като подарък свещник с осем свещи, които изразяват чудото на огъня и се палят всяка вечер по една като уточниха, че тази вечер предстои запалването на 6-ата поред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Кофти хора, чифути
    Бе .... не случайно ги е подпукал Адолф! Жалко, че не са му стигнали още няколко годинки да си довърши започнатото!
  • 2
    2
    Grhjeh
    Eeewww ... jews ... 🤢🤮
  • 4
    1
    Иван
    Този тръгнал с тези сатанисти,черни и грозни циганите,лукави и крадливи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари