Росен Рапчев: Лошото е, че много хора харесват "Мис Силикон" и това поведение

0
Стикерите стават като мода при обикновените граждани
Стикерите стават като мода при обикновените граждани Снимка: БНТ

Стикерите стават като мода при обикновените граждани

"Стикерите стават като мода при обикновените граждани, в МВР никой не се интересува от тези стикери. Нарушението е спрямо това, което е видял полицаят или е заснела камерата, или техническото средство е показало. Лошото е, че много хора харесват това момиче и това поведение. Те са потенциално нейни последователи и могат да го направят това нещо", коментира в "Денят започва" по БНТ Росен Рапчев, главен експерт в Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата", след като носителката на титлата "Мис Силикон" Катрин Йорданова вчера беше хваната да шофира след употребата на кокаин.

В социалните мрежи отново се появи видео, където се вижда, че кара с висока скорост и без ръце по столичен булевард. Преди около месец тя публикува видео, в което шофира с близо 260 км/ч по АМ "Тракия".

По думите на Росен Рапчев ако полицай спре автомобил, на който види стикер от Народното събрание, не би трябвало служителят да има различно отношение.

Според Росен Рапчев някой, който използва такива атрибути на МВР, подлежи на наказателна отговорност.

"Губи се процесът, докато детето е при родителите - това важи не само за наркотиците, а как да се спазват правилата в Закона за движение по пътищата. Трябва да имаме ценности като общество", каза още Росен Рапчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    до дудньо
    хубаво е че си прост, ама не говори бре, поне впечатление за умен ще правиш!
  • -12
    4
    Дудньо
    И защо да е лошо бе? Дай да видим защо е лошо бе търтей на хранилка! Една стотинка данък или осигуровки платил си през живота си? От къде ти идва заплатата? И то май не лоша! Една гайка да си произвел? Един контакт в жилище да си поставил? Кажи дудньо, ти ли и плати силикона? Мамцата ви и кръвопийци! Като простия даскал, половин година ваканция, но реве като тасманийски дявол за пари.
  • 9
    3
    123456
    Курваляк долен!
  • 9
    2
    плюс-минус
    За мен е много гадно да видя младо момиче със силиконови джуки. Напомня ми на "нещо".
  • 12
    1
    daskal
    Ето това е истината. Проблемът е, че за много хора такива боклуци са еталон.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари