Росен Плевнелиев: Стратегическият съвет на Радев се управлява от агент на ДС с прякор Майстора

1
Около Румен Радев има само агенти на "Държавна сигурност", допълни още Плевнелиев
Около Румен Радев има само агенти на "Държавна сигурност", допълни още Плевнелиев Снимка: БГНЕС

Между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма коалиция, но има единодействие, каза президентът на България от 2012 г. до 2017 г.

Радев е проект на дълбоката държава. Около него има само агенти на „Държавна сигурност”. Стратегическият му съвет се управлява от агент на „Държавна сигурност” с прякор Майстора". Това коментира президентът от 2012 г. до 2017 година Росен Плевнелиев, предава NOVA.

Дълбоката държава винаги в България се е изразявала от връзките на комунистическите тайни служби с Москва. Големият шок в парламента на проевропейските сили дойде тогава, когато видяха абсолютното взаимодействие между Радев, главния прокурор, службите, „Възраждане” и БСП", допълни Плевнелиев.

По повод излизането на Радев от пленарна зала след гласуването на кабинета „Денков-Габриел” и начина, по който връчи проучвателния мандат на Денков, Плевнелиев коментира така:

„На президента не му прави чест да излезе по време на химна или да не подаде ръка на Денков. Тази безсмислена война не отива на един държавен глава. През тези 6 години той неведнъж наруши Конституцията”.

Москва иска да постигне 2 неща със своята тежка дълбока хибридна операция в България. Първо, да бъдем отклонени от всякаква форма на европейска интеграция. Второ, България трябва да не бъде допусната да бъде партньор на демократичния свят – говоря за войната в Украйна”, каза още Росен Плевнелиев.

По думите му между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ няма коалиция, но има единодействие. „Донякъде отдаваме този резултат на нашите усилия на контактната група”, поясни президентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Тоз
    А теб те управлява баш майстора бат ти Бойко .много се смях като мусе хвърляше на врътъ като мажоретка .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари