Рокада в "Булгаргаз"

0
Новият шеф е Деница Златева
Новият шеф е Деница Златева

Целият борд на директорите е сменен

Назначен е нов шеф на "Булгаргаз", разкри bTV 

Това е Деница Златева. Целият борд на директорите е сменен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    ska'Al
    До 1: Доста добре сте заплатен с $$! Явно цру на сащ идеално са ви обработили и са си заслужили времето и $$ с вас! Но е по-добре да заминете за сащ завинаги - при цру!
  • 0
    1
    потрес!
    Въпросната Пиринчева, пардон - Златева, е отявлена комунистка ,червена и в червата кремълска слугиня! Очаквайте другата седмица да коленичи пред изнудавчите на "Газпром", както червенокосата комунистка като нея, "вицето" на рецитатора от село Славяново, падна на колене пред страховития КГБист, дето нещо го играе "руски патриарх"! С което унижи народа и държавата ни! За собственото й унижение няма нужда от коментар! Комунист да се унижава пред Кремъл е нещо съвсем в реда на нещата, нали?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари