"Ройтерс": Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна

2
Руският държавен глава бил готов да продължи да се бие, ако Киев и Западът не реагират
Руският държавен глава бил готов да продължи да се бие, ако Киев и Западът не реагират Снимка: Facebook

Руският държавен глава бил готов да продължи да се бие, ако Киев и Западът не реагират

Руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в Украйна с договорено прекратяване на огъня, което да признае сегашната линия на бойното поле. Информацията е споделена от руски източни за агенция „Ройтерс”. Те допълниха, че руският държавен глава е готов да продължи да се бие, ако Киев и Западът не реагират, предава БГНЕС.

Трима от източниците, запознати с дискусиите в обкръжението на Путин, заявиха, че руският лидер е изразил пред малка група съветници разочарованието си от опитите, които според него са подкрепяни от Запада, да се осуетят преговорите и от решението на украинския президент Володимир Зеленски да откаже преговори.

"Путин може да се бори толкова дълго, колкото е необходимо, но е готов и за прекратяване на огъня - да замрази войната", каза друг високопоставен руски източник, който е работил с Путин и е запознат с разговорите на най-високо ниво в Кремъл. Източниците обаче заявиха, че Путин по-скоро би използвал сегашната инерция на Русия, преди да прекрати войната. Те не коментираха пряко новия министър на отбраната.

Путин е на мнение, че успехите във войната досега са достатъчни, за да продаде победата на руския народ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    До осми
    откъдето минаваш, за там заминавай. Най - добре заминавай за Москва. Явно си забравил, как буля Мутрафонова два дни преди вероломното нападения на РуZZия срещу Украйна сладко, сладко обясняваше, ченяма да има война и декламираше "Хотять ли русские войны" на Евтушенко. А на практика се оказа, че ватниците не само, че обичат войната, ама това е и начин за тяхното препитание. А когато го окъсат съвсем, продадат някой друга територия /примерно Аляска/ и след няколко години пак воюват и поробват други народи.
  • 3
    8
    Само Минавам
    До коментар №7, а ти помниш ли? Защото май се водеха преговори по него време? https://btvnovinite.bg/svetut/vanshnoto-ministerstvo-na-rusija.html?utm_source=Btvplus&utm_medium=RSS&utm_campaign=traffic_from_article а помниш ли позицията на Зеленски по него време? А помниш ли кога ДНР и ЛНР се отцепиха? А помниш ли Конфедерацията Новорусия. Какво изобщо помниш?
  • 0
    7
    до 5
    ти не помниш къде ти е другия чорап даже, камо ли нещо по-сложно :D Аз пък помня как дни преди да нахлуят в Украйна (15ти Февруари, 2022), оная руска държавна овца Захарова каза: "Само луди хора, лишени от морал, могат да говорят за предполагаемото намерение на Русия да нападне Украйна". https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/10884979
  • 5
    6
    до 5
    Те ако искаха мир щяха да натискат и Порошенко и Зеления да спазят минските, а не да си прзнаят след после, че са искали да спечелят време и Украйна да се подготви за войната!
  • 3
    5
    до 1
    Аз не помня сащ или западна европа да говорят нещо за мир - те искат войната да продължи до последния украинец. Освен тях, друг агресор няма.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари