Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"

1
Президентът на САЩ предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха
Президентът на САЩ предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха Снимка: Джо Байдън / Facebook

Президентът на САЩ предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха

Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир Путин "луд кучи син" по време на прием в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната му кампания, предаде Ройтерс.

Освен това Байдън предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си остава климатът.

"Това е последната екзистенциална заплаха - климатът. Ние имаме един луд кучи син като този човек Путин и други и винаги трябва да се притесняваме от ядрен конфликт. Но съществената заплаха за човечеството е климатът", е заявил Байдън в тесен кръг от финансови благодетели според Ройтерс.

Агенцията припомня, че Байдън не за първи път нарича някого "кучи син". През януари 2022 г. той е бил хванат да употребява обидния израз по адрес на репортер на телевизия "Фокс нюз" за Белия дом.

В началото на тази информация агенцията прави изричната уговорка, че в нея може да има съдържание, което би обидило някои читатели. Байдън е претендент за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    19
    Николай Колев
    На среща с писателя Валентин Сидоров през 1979 г. Ванга е казала: „Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия.“ „Твърде много се внася в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще бъде премахнато от нея по пътя и не само ще се задържи, но и ще стане господар на света.“ Преди смъртта си Ванга още веднъж предрича славно бъдеще на Русия, пише Daily Post.
  • 6
    18
    Пулев
    Браво на Владимир Путин . Изказванията на видиотчените старчоци трябва да се изслушват търпеливо , И да се подминават с презрение ❗
  • 2
    17
    Избори идат
    Да не забравяме че тече президентска кампания . Но такава пропаганда каквато има тука в Европа срещу Русия и Путин никъде другаде няма това никога не се е случвало . Особено в DW и всичките тв програми финансирани от правителства както и в Youtube
  • 3
    16
    Рим
    Браво на г-н Песков, добре му го е казал в отговор. А възпитанието, в единия случай, и липсата на такова - в другия, само показва къде са цивилизованите хора и къде диваците. Едните, наследници на царе и аристократи, другите - на дребни робовладелци, негри, бандити и всякаква гнусна цветнокожа измет от цял свят. Бъдете здрави! 🍀
  • 4
    15
    Пепи
    Еми го кво да очакваш от говедар-селяк... Той сигурно на жена си така вика, кога му прескача фуя...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари