Родителите на Алекс: Доктор Павлов лъже!

0
Опечалените родители молят да не се злоупотребява с трагедията им, но подчертават, че лекарят говори неверни неща
Опечалените родители молят да не се злоупотребява с трагедията им, но подчертават, че лекарят говори неверни неща Видео: Нова телевизия

"Първо искам да кажа пред цяла България, че не искам да се злоупотребява с трагедията ни. Нас не ни интересува политика. Ние сме тук, за да разберем истината за Алекс. Самият доктор Павлов лъже и говори неща, които не са така".

Това заяви в ефира на "Здравей, България" Албена Иванова - майка на загиналото 14-годишно дете, което почина след операция, водена от депутатът Валентин Павлов.

Неговият имунитет бе поискан от Сотир Цацаров преди дни.

В студиото присъстваше и бащата на детето - Валери: "Денят беше 14 юни. Изследвания на детето не бяха направени, нямаше консултация с алерголог и педиатър. Тъй че д-р Павлов лъже за това", каза бащата на починалото дете.

"Предварително ги питахме дали трябва да направим изследвания, те обаче казаха, че това е обикновена операция. Заведохме го там, защото имахме доверие на клиниката. Може ли в момента, в който приключва операцията и ни казва, операцията приключи успешно. Екипът ще довърши останалата работа. След това обаче друга докторка излезе и ме попита: "Детето ви има ли алергия към аналгина". Изведнъж настана суматоха, ние не знаехме какво става. Дойде частна линейка, необорудвана. Изгубено бе твърде много време", заяви Албена.
 


"Не знаем защо толкова време не е повдигнато обвинение към д-р Павлов. Ние също сме в шок защо 9 месеца по-късно още не се знае какво точно се е случило с детето ни. Говорихме с доктор Павлов след случая и тогава тръгнаха съмнения. Не искам да ме свързват сега с политика, наистина", заяви Албена.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари