Резнаха пениса на русенец

0
Русенецът искал да е надарен, но вместо това се озовал на операционната маса
Русенецът искал да е надарен, но вместо това се озовал на операционната маса

Мъж на 31 години от Русе претърпял изключително болезнена операция, след като решил самостоятелно да си уголемява пениса чрез остарял и опасен метод, научи "България Днес".
Драматичната история се разиграла само преди няколко дни в русенската болница и смелчагата още се бори с адските мъки.

Мъжът решил да си инжектира парафин в мъжкото достойнство, за да може то да изглежда по-голямо и дебело. Интервенцията е изключително популярна в затворите, но в почти всички случаи завършва по неприятен начин за осмелилите се да го пробват.
Само няколко часа след като мъжът се самоинжектирал, се появили нечовешки болки.

Той веднага тръгнал към русенската болница, където решили да действат мигновено, за да не се получи неприятна инфекция.
Лекарите установили, че по-голямата част от парафина била поставена в началото на пениса, и за да премахнат инжектираното вещество, трябвало да отрежат доста от препуциума (б.р. - тънка еластична кожа, намираща се в крайната част на мъжкия член и покриваща неговата главичка).

Докторите в русенското лечебно заведение взели решение да отрежат кожа от бедрото на палавника и да я пришият към мъжкото му достойнство, за да възстановят липсите.
Оказало се обаче, че това не е изолиран случай. Почти по същото време в болницата в Русе постъпил и 34-годишен мъж от Разград със сходен проблем.

Бившият затворник не получавал ерекция и решил да си сложи парафин. Направил го сам със спринцовка и при липсата на каквито и да е условия на стерилност.
"Скоро след поставянето на парафин в пениса започват дразнене и силни болки. Ако не се махне бързо, може да се получи инфектиране на мястото, което да доведе до неприятни последици", обясниха специалисти.
Пенисът на разградчанина бил разрязан вертикално, парафинът премахнат и отново го закърпили.

Неприятното в неговата ситуация е, че отново няма ерекция и няма гаранция, че отново може да се появи, коментираха пред вестника запознати с поредната нестандартна болнична история.

Слагат и течен вазелин

Инжектирането на течен вазелин е друга популярна практика за увеличаването на пениса, но също крие големи опасности.

Според специалистите слагането на парафин или течен вазелин в тялото на пениса наистина води до уголемяване на размерите. Но се разраства съединителна тъкан, която е твърда като хрущял.

Губят се чувствителността и удоволствието. Много често деформацията на пениса не позволява въобще извършване на полов акт.

Лекарите съветват да не прибягвате до подобни методи, защото има огромен шанс вместо с уголемен член да се озовете в болницата с нечовешки болки и дори да загубите завинаги ерекцията си.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари