Рецидивист заплашва, че ще коли наред

0

Нарицателният с хулиганските си прояви Милан Станчев /38/, който преди три години се покатери на покрива на поликлиниката в ЖР "Тракия" в Пловдив и заплаши да се самоубие, вчера отново се развихрил.

Той извадил нож на оживено място в квартал "Тракия" и започнал да крещи, че носи наркотици и иска да се предаде в полицията, съобщава Traffic News. Разтревожени граждани се обадили на 112 и на място, до Форума е изпратен патрул на Пето районно.

Милан, който очевидно бил пиян, се нахвърлил срещу полицаите с псувни. "Това е моето оръжие! Ще ви изколя да ви е*а майката" крещял пияният мъж. Полицаите го обезвредили, отнели му ножа и му сложили белезници. След това го отвели в районното, където го обискирали. У него не са открити никакви наркотици.

Срещу него е образувано бързо производство. През 2014 г. Районна прокуратура - Пловдив повдигна обвинение срещу Милан Станчев. Обвинението бе е за извършеното от него хулиганство. Той се бе качил се на покрива на V ДКЦ в ж.р. Тракия и обяви, че ще скочи от там.

След пристигане на полицаите пожарникарите, Станчев отправил обидни думи и нецензурни квалификации към служители на полицията, както и заплахи за здравето им, поради което деянието му по своето съдържание се отличава с изключителни дързост и цинизъм.

Станчев е криминално проявен, с множество криминални регистрации, включително за престъпления против собствеността и настоящето престъпление е извършено при условията на опасен рецидив.

През март се яви като свидетел по делото за убийството на Огнян Харизанов и бе глобен два пъти в рамките на заседанието за обиди към съда. Наложената санкция бе 1000 лева.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари