"РЕПУБЛИКАНЕЦ" на социални помощи!

4
Народа за тях е просто стадо за доене, стригане и дране! Това е дефиницията на наглост!
Народа за тях е просто стадо за доене, стригане и дране! Това е дефиницията на наглост!

Цветан Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2012 и 2013 година

Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013 и 2012 г., като министър и по време на изборите през следващата година, когато въпреки, че вече не беше министър продължаваше да ползва кола и охрана на НСО, алармира ГД БОЕЦ.

"Цветанов с шестте апартамента, Цветанов, който през този период беше министър и се возеше в бронирана лимузина с охрана на НСО е взел и пари от НОИ! Колко трябва си алчен и безочлив, за да го направиш?! Дори не можем да си представим извратеният мозък на тези хора. Като паразити, които изпиват кръвта и ресурса на държавата и в същото време тровят организма от който се хранят! Народа за тях е просто стадо за доене, стригане и дране! И този днес се нарича „републиканец“ и прави заявка отново за участие в политиката. Това е дефиницията на наглост!

Управляват ни най-наглите и алчни престъпници, които историята ни познава! БОЕЦ не искаме извинения, искаме отстраняване от властта, съд и затвор за националните предатели ограбващи и съсипващи държавата ни! И няма да спрем докато не го постигнем."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари