Ремонтите на ВиК пречат на борбата с жегата в Русе

0
Община Русе осигурява механизирано оросяване на улици и булеварди, но районите с ремонтни дейности по водния цикъл няма да бъдат оросявани
Община Русе осигурява механизирано оросяване на улици и булеварди, но районите с ремонтни дейности по водния цикъл няма да бъдат оросявани Снимка: Община Русе

Община Русе осигурява механизирано оросяване на улици и булеварди, но районите с ремонтни дейности по водния цикъл няма да бъдат оросявани

Продължават дейностите по механизирано оросяване на улици и булеварди в Русе заради високите температури, които се очаква и днес да надскочат 42 градуса.

Изпълнението е възложено на ОП „Паркстрой - Русе“ и се извършва по график в централна градска част и редица улици и булеварди със специализирани машини, като водовземането е от регистрираните сондажни кладенци на Община Русе.

Паралелно с общинското предприятие фирма „Нелсен чистота“ също се включи в оросяването, като в дните с най-високи температури се обслужват улици в кварталите „Дружба“ и „Чародейка“, булевардите „Цар Освободител“, „Скобелев“ и „Липник“, и ул. „Борисова“.

Участъците с изкопни работи в града, където се извършват строително-ремонтни ремонтни дейности от водния цикъл на „ВиК“ ООД – Русе, няма да бъдат оросявани от специализираните машини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Миии
    То къде се оросява , че то навсякъде е разкопано???!!!!
  • 5
    4
    Спокоен
    Това "оросяване" е абсолютно безмислено и дори утежняващо, освен ако не се прави през 10 минути. Точно 10 минути са необходими цялата влага да нахлуе във въздуха и положението да стане нетърпимо за дишане.
  • 5
    3
    Martin
    Майка ви да еба скапани ВиК. Целият град го освинихте, че и после асфалта ви не струва! А ние тука шофьорите нека си чупим колите нали не плащате вие ремонтите!! Некадърници недоразвити такива!!!
  • 6
    2
    Анонимен
    Точно улиците с камъни и без асфалт трябва да бъдат оросявани, защото се вдига огромен прах когато мине едно преводно средство.
  • 3
    1
    Пънчи
    Ний ша гласуваме за тебе! Убий ма-обичам та !!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари