Ремонт на ВиК вдигна на крак пожарникарите в Русе

1
Работници скъсаха газопровод при смяна на ВиК тръби в центъра на града
Работници скъсаха газопровод при смяна на ВиК тръби в центъра на града Видео: Русе Медиа

Работници скъсаха газопровод при смяна на ВиК тръби в центъра на града

Скъсан газопровод при смяна на ВиК тръби вдигна на крак пожарната в Русе. Инцидентът стана днес преди обед на ул. “Петър Берон“ срещу училище „Иван Вазов“.

Причината за скъсването на газопровода е липсата му на картата с подземни комуникации. Това не е единичен случай – вече има няколко подобни инцидента при изкопни работи, при които техниката попада на газопровод или електрически кабел, необозначен на предоставената документация. Това води до неприятни изненади и за работещите на обекта, и за гражданите, които остават без ток, газ или вода, и за собствениците на повредената инфраструктура. Затова фирмите, които се сблъскват с проблема, настояват да се коригира най-после картата с подземни комуникации.

На мястото на инцидента беше извикан екип на „Овергаз“, който да поправи газопровода, след което да продължат дейностите по полагането на новите ВиК тръби, предаде Русе Медиа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Bigfri
    Както всичко друго в Русе и кадастъра е пълна помия!!!
  • 4
    4
    ВеЙКа
    Спокойно. На когото трябва е платено. Нали било Бейрут тука? А у Бейрут се гърми. Новата жена е с по-скъпа издръжка от старата. Искала нови сиси
  • 9
    3
    Локум за балъци
    Кмете, ще взривят тези охлюви градът.
  • 12
    2
    smok
    Малоумна работа. Пълен ташак.
  • 15
    1
    Само чакаме
    Не е късно и да гръмне някоя улица покрай Цикъла на Леблебийчето. Може и нефт да открият некъде. Да копат по-надълбоко са инструкциите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари