Ремонт на магистрален водопровод остави много райони в Русе без вода

3
Къде водоподаването ще бъде нарушено?
Къде водоподаването ще бъде нарушено?

Къде водоподаването ще бъде нарушено?

Ремонт на магистрален водопровод остави част от абонатите на ВиК - Русе без вода

Според съобщението на водното дружество, нарушено водоподаване ще има в Центъра, Ялта, Възраждане, Университета, Локомотив, Цветница, Здравец север. На много от местата вода има, но с ниско налягане в приземните етажи.

Днес от 7 до 15:00 ч. ще се извършват ремонтни дейности по водопровода на бул.„ Цар Освободител“ 42, добавят от ВиК - Русе.

На 9.10.2022 г. без вода остават и жителите на Нисово, поради ремонт на водопровод.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    Русенец
    Няма да ви хареса това, но се замислете : ВиК проекта започна при управлението на ГЕРБ с пари от Европейска банка. Висшестоящи лидери от ГЕРБ и ВМРО си заделиха от тези пари и днес кмета не може нищо да направи . Мачът е свирен, кал газят всички
  • 4
    8
    До 6 - т.нар. се "po"
    Вероятно си ро*м, защото ние "не додяланите" пишем правилно, слагаме интервала след запетаята и не "тъним" в мизерия. Колкото до специалистите от т.нар."цикъл", днес вече изби вода на "Цар Освободител" 40 /мястото за обратен завой след "Берьозка"/. На печелившите - честити нови загуби, които ще се начислят към сметките този месец.
  • 12
    7
    до номер 6
    Ние си плащаме, и то много . Водата по времето на соца беше няколко стотинки куб.м., но водата си е вода, а улиците заприличаха на бойно поле без война. А кажете, вие, от водното, къде потъват отпуснатите милиони за т.н. воден цикъл. Все пак и това са пари от нашите данъци. Хем ви дават милиони, хем водата скъпа, хем милионите изчезват, хем улиците стоят дълго време разкопани.
  • -9
    6
    po
    А защо вие не додялани драскачи ,не се замислите ,че без тези хора ще тъните в мизерия без вода.
  • 1
    5
    Русев
    Обичам този кмет защото некомпетентността му и безхаберието в управлението води до процъфтяването на бизнеса
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари