Ремонт на автомобил предизвика пожар в Русе

0
От пожара са засегнати дограми и външна изолация на апартамент в непосредствена близост
От пожара са засегнати дограми и външна изолация на апартамент в непосредствена близост Снимка: Ирина Ковальова / Facebook

3 сигнала са наложили намесата на пожарната през изминалите две денонощия

Вчера екипите на пожарната са излизали на два сигнала. В 08:18 часа екип от Втора РСПБЗН е оказал съдействие на граждани на адрес в Русе, заради паднала в жилище трудноподвижна жена.

Между 16:50 и 17:45 часа екип от Първа РСПБЗН е реагирал на сигнал за запалване на лек автомобил на адрес на улица "Панайот Хитов" в Русе. Автомобилът се е запалил при извършване на ремонтни огневи работи от собственика. От пожара са засегнати дограми и външна изолация на апартамент в непосредствена близост. Пострадали хора няма, съобщиха от МВР - Русе.

На 31 март, за времето от 08:03 до 12:10 часа, два екипа от Първа РСПБЗН и един от ССОД са изпратени за ликвидиране на възникнало горене в стопанска постройка в село Щръклево, на площ около 30 кв. м., в близост до къщи. Пожарът е потушен, като не е допуснато разпространението му към други сгради. Причината е късо съединение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари