Рейтингът на Владимир Путин е почти 78 процента

1
Проучването е проведено от 28 ноември до 4 декември сред 1600 пълнолетни граждани
Проучването е проведено от 28 ноември до 4 декември сред 1600 пълнолетни граждани Снимка: РИА Новости

Проучването е проведено от 28 ноември до 4 декември сред 1600 пълнолетни граждани

Нивото на доверие на руснаците към техния президент Владимир Путин през последната седмица бележи спад с 0,2 процентни пункта до 77,9 процента. Това става ясно от социологическо проучване, проведено от Общоруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ), предаде ТАСС, цитирана от БТА.

В отговор на въпрос за доверието им към Путин положително са отговорили 77,9 респонденти (с 0,2 процентни пункта по-малко спрямо миналата седмица), а нивото на одобрение на дейността на президента е 74,3 процента (също спад с 0,2 процентни пункта), се посочва в допитването.

Дейността на правителството на Русия се одобрява от 49,1 процента от анкетираните (с 1,1 процентни пункта повече спрямо миналата седмица), а работата на премиера Михаил Мишустин - от 52,7 процента от запитаните (също ръст с 1,1 процентни пункта). Доверие към Мишустин са изразили 61,5 процента (ръст с 0,3 процентни пункта).

Нивото на подкрепа за управляващата партия "Единна Русия" е 37,7 процента ( спад с 0,5 процентни пункта спрямо миналата седмица).

Проучването е проведено от 28 ноември до 4 декември сред 1600 пълнолетни граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Sтанко
    Знаете ли коя е държавата, единствена използвала атомна бомба срещу цивилно население? Знаете ли коя е държавата, горила с напалм живи хора, включително деца? Знаете ли коя е държавата, която взриви самолет с чужд генерал на борда, на чужда територия, в и за държава, с която не бяха във война? Знаете ли коя е държавата, осъществила най-големият геноцид в световната история и почти затрила цяла една раса? Знаете ли коя е държавата, изградена на основите на робски труд, кръв и смърт? Знаете ли коя е най-задлъжнялата държава в света? Знаете ли коя е държавата, за която войната е основен бизнес? Знаете ли държавата, която има национални интереси в другата част на планетата? Знаете ли държавата, започнала най-много войни в света през последния половин век? Знаете ли държавата, която се бърка в политиката на всички други държави и им дава наклон на мисленето?!? Отговорът е един. Най-добре е олицетворен от думите на Фидел Кастро – „Ако обърнете дъното на ада, отдолу ще пише: Произведено в САЩ!“…….. И какво остава да се направи срещу такава държава? Освен защита и промяна на световния ред?!? (Елена Гунчева) - не я харесвам, но казаното ми харесва
  • 0
    9
    Бойко има 87 % подкрепа
    , но не се хвали.
  • -1
    8
    до 6
    Като е бедна, аналогова и не знам какво още си бръщолевиш, защо западът имат вече режим на тока, незапомнена инфлация, стачки? :) Защо забраняват електрическите коли, защо глобяват хора, поддържащи по-висока температура в домовете си? Нали имат голям БВП, защо не могат да си купят ресурси, суровини, да осигурят нормално съществуване на хората си?:) Аман от телета загубени! Едно време вашите родители са се одупвали на СССР, сега вие се дупите на САЩ. Явно генетично ви е заложено да сте немислещи и роби.
  • 0
    7
    Бандера
    78% от ватенките подкрепят джуджето от КГБ. Останалите 22% просто са пили по-малко!
  • 0
    6
    До 3
    Какви 75%,прочети по горното мнение Държава с БВП , колкото на Испания няма как да спечели,не е въпрос на военни умения а на математика. Аналогова държава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари