Разследват тенисистка за фалшифициране на сертификат за ваксинация

2
Камила Джорджи е използвала фалшив документ, за да получи удостоверение за пътуване
Камила Джорджи е използвала фалшив документ, за да получи удостоверение за пътуване Снимка: WTA

Камила Джорджи е използвала фалшив документ, за да получи удостоверение за пътуване

Италианската тенисистка Камила Джорджи е разследвана за фалшифициране на документ за ваксинацията срещу коронавирус, съобщава вестник "Република", цитирана от БТА.

Джорджи, която е 67-а в световната ранглиста, е направила това, за да получи удостоверение за пътуване в Италия и чужбина, добавя изданието.

Разследването на случая е започнало от здравните власти на Виченца поради големия брой фалшиви документи за ваксинации. През февруари 2021 година градският прокурор проведе разследване, след което бяха задържани трима лекари за фалшифициране на данни.

30-годишната Джорджи има три титли в кариерата си от турнири на УТА, включително в Монреал (Канада) през 2021 година. Тя е също четвъртфиналистка на "Уимбълдън" през 2018-а.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Браво!
    Точно така се прави! На всяко действие има и противодействие! Сега и ако мацката ги осъди за лишаване от човешки права и ограничаване на личната ѝ свобода – шапка ще ѝ сваля! А прокурорът да си ебе майката некадърна – т. нар „зелени сертификати“ са НЕЗАКОННИ и изродите, които ги въведоха трябва да си понесат наказанията!
  • 8
    1
    Бай Чеп
    Нормално! Предполагам, че 80-90% от спортистите са така. Те си изкарват парите с телата си и здравословното им състояние е важно! Едва ли си бият всякакви експериментални течности. Единствено Джокович излезе и каза - майната им на парите, няма да се боцкам, голям пич!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари