Разследват смъртта на мъж в село Конуш

0
Предполага се, че мъжът е ударен от ток
Предполага се, че мъжът е ударен от ток

Предполага се, че мъжът е ударен от ток

Полицията започна разследване, като се предполага, че мъжът е бил ударен от ток

Обгорялото тяло на мъж на възраст около 65 г. е било намерено в банята на къщата му в хасковското село Конуш, съобщава Дарик. В дома на улица „Козлодуй“ той е живеел сам. Съседи чули викове за помощ и подали сигнал на спешния телефон. Първоначалните предположения са, че е бил ударен от ток.

На място са пристигнали линейка, екипи на полицията, пожарната и ЕВН. Криминалистите работят по версия за самоубийство, като не изключват битов инцидент и тази за възможно убийство.

Според разказите на хора от селото Иван имал брат, който преди няколко години се самозапалил и загинал. Подозират, че е възможно и той да е имал подобно намерение да посегне на живота си, тъй като в къщата имало туба с гориво, а вратата била заключена отвътре.

Започнало е разследване по случая и трупът е откаран в „Съдебна медицина“ за аутопсия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари