Разкроените рокли триумфират това лято

2
По отношение на палитрата използвайте ярки цветове
По отношение на палитрата използвайте ярки цветове

Дантелените тоалети са с високо деколте, ежедневните - с точки или на каре

Модните тенденции през този сезон изпъкват с оригинален дизайн, закачлива нотка и елементи, създаващи усещане за жена, пише Телеграф. Това лято дамите ще имат възможността не само да трансформират стила си, но и да се впуснат в дълбочината на пастелните или пъстри нюанси, ефирните форми, както и техния вечен контраст, а именно вталените модели, придаващи доза сексапил на онези, които са твърдо решени да завладеят подиума, офиса или дори улицата с външния си вид.

Повод

Юли, август и септември са предпочитаните месеци за официални събития – сватби, кръщенета и пр. Това е една от причините елегантните колекции да заемат водещо място на витрините. Добрата новина е, че в това направление извивките не са от значение, тъй като разкроените рокли ще триумфират. Акцент при тях ще бъдат декорации предимно в горната част, независимо дали тя е бюстие, застъпващи се или разположени в две противоположни страни ленти, или тънки презрамки. Обикновено дизайнерите използват мъниста, пайети или имитация на скъпоценни камъни, които отразяват светлината. Дължината е до коляното и нито сантиметър по-къса. По отношение на палитрата използвайте ярки цветове. И без друго основата има ключова роля. Бижутата и изобщо аксесоарите - чанта, шапка и т.н., имат единствено допълнителна функция.

Дантелата е “най-добра приятелка” на десетки жени и определено през годините дружбата им се засилва. При този тип на мода са по-късите дължини, разбира се, съобразени с повода, дългите широки ръкави и затвореното деколте. В много случаи тоалетите напълно задоволяват представите за “уоу визия”.

Офис предложенията имат строга форма, отново разкрояваща се в долната си част. Роклите са премерени и не изпъкват с дързост. Обикновено аксесоарите имат ключова роля – марков колан или чанта, особено в комплект, са очаквано добра комбинация, която ще провокира ласкави коментари както от представителки на същия пол, така и от силния отбор.

Търсене

Ежедневните рокли са свободни, осигуряват комфорт и неслучайно се изкупуват като топъл хляб. На точки, в различни шарки, каре или райе - те предлагат контраст, който купувачите търсят за лятото. Така визията се разчупва, а съчетанията с кецове са по-скоро в крак с новостите, отколкото липса на идея. Жените, които спортуват цяла зима, нямат търпение да разходят страхотните си тела, затова те искат прилепнали тоалети, силно очертаващи извивките им, както и по-разголени такива. Палитрата включва жълто, оранжево, червено, синьо, лилаво, зелено и всичко, което въображението ви успее да нарисува.

Смята се, че най-подходящи са изработките от памук, както и от лен. Естествените и екологично чисти материали са една от примамките в модерното общество, което не прави компромис при избора си. Известен факт е, че тези дрехи създават невероятно усещане за комфорт и лукс заради дишащата материя, която не задържа бактерии и причиняващи замърсяване вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари