Разкриха убиеца на Тупак Шакур

1
Задържаният е Едуин Дейвис, на когото вече е повдигнато обвинение в убийство
Задържаният е Едуин Дейвис, на когото вече е повдигнато обвинение в убийство

Задържаният е Едуин Дейвис, на когото вече е повдигнато обвинение в убийство

В САЩ е арестуван предполагаемият извършител на убийството на рапъра Тупак Шакур преди 27 години. Легендарният изпълнител беше застрелян в автомобила си в Лас Вегас от друга преминаваща кола и почина в болница, напомни БНР.

Задържаният е Едуин Дейвис, бивш главатар на банда, известен като Кийф Иди, на когото вече е повдигнато обвинение в убийство.

Днес Дейвис е на 60 годишна възраст и отдавна е признал, че е пътувал в колата, от която е стреляно по Тупак. В същото време обаче в книга, издадена преди 4 години, той твърди, че се е намирал на предната седалка, а изстрелите са били произведени от човек, седящ на задната. Прокуратурата обаче е разгледала нови детайли от разследването, станали известни през изминалото лято и счита, че именно Дейвис е извършителят.

Малко преди да бъде убит, то пак беше отпразнувано с Майк Тайсън победата на боксьора в мач от тежка категория при професионалистите играят същата вечер в Лас Вегас. Рапърът беше на 25 години и приживе спечели редица музикални награди. През 2017 година Тупак беше приет посмъртно в залата на славата на рокендрола.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 1
    пропуснах да добавя, че Рони Джеймс Дио беше също пионка в музикалната индустрия и върл сатанист, продал си душата на дявола за слава и пари
  • 0
    3
    2342
    убили са го от музикалната индустрия, понеже е видял колко е сатанистична и деградирала, контролирана от масоните и е искал да се измъкне, ама понеже е правел много пари са го наказали че ако няма да им прави пари на тях, на никого няма да прави и са го убили
  • 1
    2
    до 1
    тогава що четеш новината тъпчо?
  • -1
    1
    Рони Джеймс Дио
    Нямам представа кой е Тъпак ШаКУР и защо са го убили. Още по-малко ме интересува кой го е претрепал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари