Разкриха кражба на мотопед в Русенско

8
Мотопедът е откраднат на 24 октомври в село Стамболово
Мотопедът е откраднат на 24 октомври в село Стамболово Снимка: Dunavmost / Архив

Мотопедът е откраднат на 24 октомври в село Стамболово

Служители на РУ – Сливо поле са разкрили кражба на мотопед от село Стамболово. 

За кражбата потърпевшият стопанин е съобщил на 24 октомври, след като сутринта не е открил мотопеда си с марка "Jiajue", който бил оставил пред дома на свой роднина в село Стамболово. След сигнал в полицията по случая бе започнато разследване в рамките на образувано досъдебно производство за престъпление.

В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ – Сливо поле са установили автора на деянието - мъж на 45 години, както и мотопеда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ПИТАМ
    А какво стана с множеството обрани къщи в Церовец? Полицията кога ще издири извършителите и да върне откраднатите вещи? Много хора са пропищели от редовните набези там! Резултати КОГА????????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари