Разкриха извършителите на три кражби в Русе

0
Откраднатите вещи са рибарски принадлежности и велосипеди
Откраднатите вещи са рибарски принадлежности и велосипеди Снимка: архив

Служители на Второ РУ са разкрили извършителите на три кражби

На 4 май във Второ РУ е заведена преписка във връзка с подадено заявление за извършена кражба на два велосипеда, които са били заключени с проволка към парапет на междуетажна площадка във вход на бл. „Вела Пискова“ в Русе. По случая е започната преписка по описа на Второ РУ, във връзка с престъпление по чл. 195 от НК. В хода на последвалите действия, от криминалистите е било установено, че престъплението е извършено от 39-годишен мъж от Русе.          

На 26 април във Второ РУ е постъпила жалба за разбит катинара на помещение, намиращо се на площадка във вход на блок на ул. "Мала планина" в Русе и извършена кражба на рибарски принадлежности на стойност за около 500 лв. По случая е образувана преписка и са предприети необходимите оперативно-издирвателни мероприятия от служители на криминална полиция, в резултат на които като автор на деянието е установен 43-годишен мъж от Русе.        

На 17 май във Второ РУ е подаден сигнал за откраднат велосипед, който е бил оставен без надзор пред игрална зала на ул. "Плиска" в Русе. Заявената щета от деянието е за около 160 лв. По случая е била образувано преписка и в резултат на проведени действия, от криминалистите е установено, че извършители са двама малолетни младежи на 12 и 13 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Казанската Афера
    Трите имена и снимка ... иначе не вярвам!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари