Разбиха оранжерии за канабис в Мартен

3

150 кг зелена листна маса канабис иззеха служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност" от ОДМВР - Русе при поредната операция срещу производството на наркотични вещества под наблюдението на Районна прокуратура - Русе.

На 22.06.2018г. на територията на гр. Мартен бе проведена полицейска операция от служители на Сектор „Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР - Русе срещу производството на наркотични вещества. В частен дом бяха установени две оранжерии с размери 6 х 20м, пригодени за отглеждане на канабис. Общият брой на засятите растения е 59, като същите са с височина от 80 до 300 см.

При претърсване в имота са установени още препарати и принадлежности за отглеждане на растенията, а в таванско помещение на къща, в същия двор, са намерени 7 растения и три снопа стръкове, поставени на място за сушене.

Общото количество на иззетата зелена листна маса е 150 кг. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354в, ал. 1 от НК.  С мярка „Задържане за 24 часа“ е 27 годишен мъж от гр. Мартен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари